Elikkäs Nemo on nyt noin 1,5 v. Agilityä harrastelen Nemon kanssa, tosin nyt on talvella ollut sekin laji vähän tauolla. Meillä on kyllä mahtava mahdollisuus päästä reenailee agikeitaalle, jossa pakkanen ei pauku ihan niin kovasti kun ulkona eikä lumi ja liukkaus vaivaa. Sitä kun vaan ei aina saa aikaiseksi lähteä Valtimolle "saakka".  Tosin onhan nämä kovat pakkasetkin verottaneet aikalailla. Kesällä olisi tarkoitus startata agility kisat, jos vaan kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Myös BH-kokeen suorittaminen on suunnitelmissa syksylle. Toivotaan, että nämä pakkaset lauhtuu ja pääsee reenaa tosissaan. Onneksi nämä on vain suunnitelmia ja mikään ei ole peruuttamatonta.

Tällä viikolla, keskivikkona Nemo kävi luustokuvauksissa ja virallisia tuloksia kuvista odotetaan kennelliiton eläinlääkäriltä tässä lähipäivinä. :) On tämä jännää aikaa... Tosin alustavan arvion mukaan kaiken pitäisi olla kunnossa. Myös selkä kuvattiin ja siellä kaikki oli kohdallaan. Muutenkin eläinlääkäri kehu jätkää ihan mukavasti ;)